Skoči na glavno vsebino

Dokumentacija

V Publikacija 2022-23 si lahko ogledalite organizacijo dela na šoli, predstavite programa dela, interesne in nadstandardne dejavnosti, tekmovanja, natečaje in projekte, strokovne delavce šole, sodelovanje s starši in še mnogo zanimivega.

Z vzgojnim načrtom smo določili načine doseganja in uresničevanja ciljev in vrednot v osnovni šoli (2. člen Zakona o osnovni šoli) ob upoštevanju potreb in interesov učencev in širšega okolja. Pri oblikovanju vzgojnega načrta so sodelovali učenci, starši in strokovni delavci šole.

Hišni red 2022-23 določa poslovni čas in uradne ure za območje šole, površine – šolski prostor , uporabo prostorov, nadzor, varnost, vzdrževanje reda in čiščenje šole.

Pravila šolskega reda 2022-23 določajo dolžnosti in odgovornosti učenca, pravila obnašanja in ravnanja učencev, učiteljev ter staršev, vzgojne ukrepe za posamezne kršitve in postopek opravičevanaj odsotnosti.

Šolski časopis Plamenček vsako leto pripravijo učenci pred koncem šolskega leta. V njem predstavijo svoj pogled na šolsko dogajanje.

 

(Skupno 963 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost