Skoči na glavno vsebino

Podaljšano bivanje in varstvo vozačev

PODALJŠANO BIVANJE  IN  JUTRANJE VARSTVO VOZAČEV

Podaljšano bivanje organiziramo za učence od prvega do devetega razreda in za učence v posebnem programu.

Za vključitev so potrebne predhodne pisne prijave. Podaljšano bivanje traja od ponedeljka do petka od 11.40 do 16.30. V času podaljšanega bivanja se učenci učijo, opravljajo domače naloge in druge obveznosti in sodelujejo pri kulturnih, športnih, umetniških in drugih dejavnostih.  Podaljšano bivanje vsebuje naslednje elemente: kosilo, samostojno učenje, sprostitvene dejavnosti in ustvarjalni preživljanje prostega časa.

Zaradi varnosti otrok in odgovornosti šole lahko vodja podaljšanega bivanja učencu dovoli predčasen odhod iz šole le s pisnim dovoljenjem staršev, ki ga otrok napisanega prinese v šolo na dan predvidenega predčasnega odhoda. Samostojno se iz šole lahko odpravijo le otroci, ki obiskujejo program NIS in imajo podpisano soglasje staršev. Vzorec pisnega dovoljenja za predčasni izhod iz podaljšanega bivanja lahko dobite pri razredničarko ali na tej povezavi.

Varstvo vozačev zjutraj izvajajo pedagoški delavci.

V času od 13.15 do 13.45 so v popoldanskem varstvu vozačev tudi učenci, ki čakajo na odhod šolskega avtobusa (Arriva d. o. o.).

Spričo velikega števila učencev izvajamo tudi varstvo vozačev popoldne, ko učenci čakajo na odhod šolskega avtobusa (Arriva Kam Bus d.o.o.).

 

(Skupno 489 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost